| +31640371615
| Info@rijschoolmartin.nl

Veel gestelde vragen (FAQ)


Hieronder een lijst met veelgestelde vragen:


Q: Moet ik mijn pakket in een keer betalen?

A: Nee dat hoeft niet, je krijgt van ons een rekening via e-mail , die mag je in twee keer voldoen. Het eerste deel moet direct bij aanvang betaald worden. Het tweede deel na ongeveer 15 lessen. Zonder betaling van het gehele bedrag kunnen er geen praktijkexamens en tussentijdse toetsen worden aangevraagd.


Q: Kan ik meerder lessen achter elkaar krijgen :

A: Ja dat is mogelijk, sterker nog, dat stimuleren wij juist. Indien gewenst plannen wij 2 of 3 lesuren achter elkaar zodat je rustiger alles tot je kunt nemen en niet alles in 50 minuten moet doen en ook verder weg kunt dan ritjes rond de kerk.

Dit geld ook voor motor, dagdelen van 3 lessen achter elkaar zijn aan te raden.


Q: Kan ik ook 60 of 90 min. lessen als dit beter in school/werk schema past:

A: Ja dit is mogelijk, geef dit ruim van te voren aan dan kunnen we dit zo inplannen


Q: Kan ik ook op het busstation opgehaald worden:

A: Ja geen probleem, ook kun je daar afgezet worden, ook hier even aangeven en wij regelen het samen.


Q: Ik zie dat er een gratis proefles is en ook een intake, hoe zit dat?

A: Bij ons is de proefles gratis en wij geven aansluitend van deze gratis les een intake van 50 min. zodat jij dus 2x 50 min les krijgt voor de prijs van 1 lesuur.

Aansluitend aan deze 2 uur kan ik jou ongeveer zeggen wat het juiste pakket zou zijn, zo sla je 2 vliegen in een klap en is het een stuk voordeliger voor jou doordat je geen aparte intake hoeft te doen.


Q: Theorie zelf leren en dan?

A: Je moet wel zelf het theorie-examen bij het CBR reserveren. Dit kan via internet op www.cbr.nl. Je reserveert en betaalt dan meteen je theorie-examen.

Verder moet je je legitimatiebewijs mee nemen naar de examenlocatie.


Q: Lessen door de Westerscheldetunnel?

A: Wil jij ervaren hoe het is om door de Westerscheldetunnel, de langste tunnel van Nederland te rijden? En hoe het is om op het tolplein aan te komen, de juiste baan te kiezen en af te rekenen bij een tolgaarder? De Westerscheldetunnel stelt nu passeerpassen beschikbaar waarmee je tijdens je autorijles gratis door de tunnel kunt rijden.

Lijkt dit je wel wat? Bespreek dit dan met je instructeur of print de passen zelf uit. Ga hiervoor naar de website van de Westerscheldetunnel en meld je gratis aan op Mijn Tunnel. Klik vervolgens in het menu op actie en kies voor passeerpas tijdens rijles. Vul je gegevens in en verstuur het formulier. Je ontvangt vervolgens per e-mail een pas. Print deze uit, want hiermee kun je tijdens je rijles de tunnelpassage betalen, een bon per passage. Je hebt dus twee bonnen nodig: een voor de heen- en een voor de terugreis.

Uiteraard doen we dit wanneer je daar aan toe bent en de auto volledig onder de knie hebt en we gaan natuurlijk eerst door de Sluiskiltunnel om dit te ervaren.Heb je nog vragen?


Neem dan contact met ons op.

Meer weten:


Wil je meer weten over het auto, motor examen of de tarieven klik hieronder op een van de links.