| +31640371615
| Info@rijschoolmartin.nl

Het auto rijbewijs


Bij Rijschool Martin helpen wij jou graag op weg naar je rijbewijs, dit doen wij op een een vlotte, veilige en sociale manier. Er wordt lesgegeven in een nieuwe Ford Fiesta Titanium 1.5 TDCi. Deze auto is voorzien van airco, climate control, cruisecontrol, parkeersensoren, hillassist (hellingproef), geintegreerde navigatie etc.


Tussentijdse Toets (TTT)


Een TTT is een toets gedurende de opleiding waarbij de rijvaardigheid wordt getest, die wordt afgenomen door een examinator van het CBR. Met deze toets kun je je rijbewijs nog niet halen. Wel kun je worden vrijgesteld van de bijzondere manoeuvres als je deze tijdens je TTT met een voldoende hebt afgerond. Deze hoef je dan op je 1e examen niet meer te doen. Het tijdstip waarop een TTT kan worden aangevraagd verschilt per leerling en wordt dan ook in onderling overleg bepaald. Een TTT is niet verplicht, maar veel leerlingen ervaren het positief omdat zij al kunnen wennen aan een examensituatie en hierdoor minder nerveus zijn voor het rijexamen. Tevens kan een vrijstelling worden behaald voor de bijzondere manoeuvres.


Examen


Tijdens het examen kun je echt laten zien wat je waard bent! Helemaal foutloos hoeft niet, het gaat om het totaalbeeld. Belangrijk is hoe je reageert op het overige verkeer en of je verschillende verkeerssituaties onder controle hebt. De examinator bekijkt of je voldoende in huis hebt om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.


Gezondheidsverklaring


Een gezondheidsverklaring is een door het CBR opgestelde lijst met vragen die betrekking hebben op je gezondheid. Leerling en instructeur nemen deze lijst samen door. . De gezondheidsverklaring is verplicht alvorens examen te mogen afleggen.


Klik hieronder voor meer informatie

Pakketten


Wil je meer lessen, een theorie en praktijk examen en wat geld besparen is een pakket misschien iets voor jou, hieronder een aantal populaire pakketen: